Какво означава да сънуваш, че си се върнал с бившия си?

Какво означава да сънуваш, че си се върнал с бившия си партньор

Мечтайте за бившия си Това е вид мечта, която повече от един от нас някога е имал. Най-често срещаното е, че се тълкува като че е имало какво да се каже и те са останали в очакване във времето. Възможно е също така връзката да е приключила в най-добрия момент и да не сте знаели точната причина, поради която са ви оставили. Във всеки случай той обикновено е свързан с нерешени въпроси.

Сега на смисъл да сънуваш, че се връщаш с бившия сиПо същия начин, както се случва с толкова много мечти, той може да бъде много променлив и не винаги е свързан с връзката, която сте имали с човек. Може да ви предстои нещо в живота ви, което искате да завършите.

Следователно трябва да изучите и мечтае за сватба, тъй като по този начин ще можете да направите по-добри изводи за съня. Възможно е това би било добре да поговорите с бившия си да поискате обяснения за нещо, което се е случило във връзката ви. За да можете да спите спокойно.

Какво е значението да сънуваш, че се връщам с бившия си?

Какво означава да сънуваш, че си се върнал с бившия си

Експертите заключават, че сънищата, в които се връщаме с предишен партньор са свързани с незавършен бизнес, въпреки че това също ще зависи от контекста, в който имаме мечтите, както и от поведението. Той може също да представлява определени събития в живота ни, които все още не са се случили и които в крайна сметка ще се случат. Например може отново да се окажете с някой, който много ви липсва, като бивш партньор или бивш приятел.

Ако по това време вече имате връзка с друга двойка и всичко върви добре, не бива да се притеснявате, стига да мечтата не се повтаря непрекъснато. Ако обаче се повтори, трябва да спрете да разсъждавате по въпроса, тъй като е възможно той все още да изпитва чувства към предишния ви партньор.

Може би все още си влюбен или пропускаш нещо от тези етапи. Може би проклинате всичко, което е накарало връзката да се разпадне. Това чувство може да бъде свързано с копнеж или носталгия, но е свързано и с много перфекционистичен тип личност. Възможно е да анализирате характеристиките на настоящия си партньор, да го сравнявате с предишния и това отчасти да създаде част от разочарованието ви. Кара ви да пътувате към миналото непрекъснато, за да си спомняте най-красивите неща, които сте преживели.

Все още ли изпитвате чувства към бившия си?

Ако имате мечти с бившия сиМоже би първо трябва да спрете да помислите дали все още изпитвате чувства към този човек и да прекарате известно време в медитация, за да разберете какво можете да направите. Както вече коментирахме, нищо няма да се случи, ако тази мечта е точна; Нещата наистина ще се усложнят, ако сънят се повтаря, ако се повтаря година след година, месец след месец или дори ден след ден и не можем да го избегнем. Ако днес сте с друг човек и всичко върви гладко, не бива да се притеснявате, ако мечтата не се повтори.

От друга страна, ако се повтаря няколко пъти, спрете и го анализирайте, защото бихте могли да очаквате чувства към стария си партньор. Може би все още си влюбен? Има ли нещо, което ви липсва от този етап? Много ли го обичахте и бяхте ли щастливи? Какво се случи, за да се разпадне връзката?

Какво почувствахте, когато сънувахте бившата си?

В крайна сметка окончателното тълкуване на мечтайте за бившия си Това ще зависи от това как сте се чувствали по времето, когато сте мечтали. Помислете как е било събирането с бившия ви, ще бъдете щастливи, ако ще почувствате нещо един към друг или ако е останало само да поговорите и да затворите стари рани.

Сънувайки, че правите любов с бившия си

Ако наскоро сте имали сън, в който сте правили секс с бившия си, това със сигурност означава това липсва ти да си интимен с този човек И вашето подсъзнание се бори с тези чувства. Да имаш еротични сънища с бивш партньор е нормално, но много рядко е свързано с чувство на чисто сексуално влечение и обикновено крие нужда от обич към този човек, която не си забравил.

Si имаш ли настоящ партньор и въпреки това все още имате мечти за секс с бившия си, със сигурност забелязвате това нещо в сегашната ви връзка не работи и главата ви търси удовлетворение, спомняйки си минали любови. Ако случаят е такъв, препоръчваме ви да говорите с партньора си и да се опитате да разрешите възможно най-скоро това, което не работи.

Сънувайки, че бившият ви е с някой друг

Ако напротив, имате сънища с бившия си, но в съня си бившият ви партньор е с някой друг много вероятно е, въпреки че вече не е с този човек продължете да поддържате връзка, която ви свързва с нея. И именно този съюз поражда чувство на ревност и страх пред страха, който поражда у вас, че този любим човек намира любовта далеч от вас.

Ако и вие сте сънували бившия си във всяка ситуация, можете да се възползвате от коментарите, за да разкажете на читателите какво означава тази мечта за вас.

Видео за това какво означава да сънуваш, че си се върнал с бившия си

Надяваме се, че тази информация за сънуването, че се връщате с бившия, е била интересна. Не забравяйте, че можете да намерите и други мечти в категорията на сънища, които започват с буквата V.


? справочна библиография

Цялата информация за значението и тълкуването на тази мечта е изготвена с помощта на престижна библиография, разработена от водещи психоаналитици и експерти в областта като Зигмунд Фройд, Карл Густав Юнг или Мери Ан Матун. Можете да видите всички подробности за конкретната библиография, като кликнете тук.

29 коментара за "Какво означава да сънуваш, че си се върнал с бившия си?"

  1. Мечтая почти винаги, откакто се разделих с бившия си партньор, чувствам, че съм отново с него ... Днес съм във връзка с друг човек, но последната мечта, която сънувах все още се случва, е да бъда на парти, бившият ми беше със съпругата му и аз бях в моята и след миг бяхме сами в чата ръка за ръка се засмяхме и беше много удовлетворяващо, докато не видях сегашния си съпруг да си отива за вермут, доволен от бившия ми. Някой да ми помогне какво означава това (пояснявам, че имам син с бившия ми от 10 години и момиче с настоящите 3 години

    отговор
  2. Истината е, че се почувствах тъжен, когато се събудих, това ми се случва всеки път, когато имам силни проблеми в настоящата си връзка ... това, което не разбирам, е защо сънувам бившия си, че се връщам при него, ако съм със сигурност не чувствам нищо към него повече от 12 години разделени

    отговор
    • Е, най-сигурното е, че трябва да го имате отново, но въпреки това, което се случи преди малко, това означава, че вие ​​и бившият ви имате връзка помежду си, но един от вас, въпреки че не чувствате нещо към другия човек, със сигурност ще се върне. Това ще направи и двамата много щастливи, независимо дали криете това, което чувствате или не.

      отговор
  3. Сънувах толкова красива, че останах да плача неконтролируемо, оставих го и си тръгнах, защото той беше много твърд егоист и чувстваше, че вече не ме обича, когато сънувах, че съм там в къща, която той нае, видях всичките си неща, които в неговия момент купихме двамата, след това той ме помоли за прошка и се целунахме и плакахме заедно и говорихме за връщане, за да оставим всичко минало след себе си, чувствахме, че се обичаме много, показахме си тази любов, която аз усетих само първите години беше с приятелите си и ме прегърна силно, плачеше и ми казваше неща, които са се случвали като напускане на къщата, която построихме x болката да не ми липсваш и да наемеш друго място, което ми казваше да забравя всичко, което започна отново, че само с мен щяхме да се върнем в къщата си, която ни очаква, аз не бих спрял да плача x да видя в него всичко, което винаги съм чакал, той трябваше да отиде на работа и той ми каза, че в 9 или 10 в вечер той щеше да пристигне, че не трябва да го чакам, след което той ме погледна до последното му око, което те достигнаха да видят Аз и аз щастливи в мечтите си, въобразявайки си, че краят ще бъде щастлив и че го обичам толкова силно, както винаги, излязохме пред къщата с двама приятели и говорихме и се смеехме, говорейки, че той се е върнал с него отново, докато видяхме много хора да минават с чинии с храна в ръка, давайки се на момче, пристигнало с кола, докато аз видях с моите приятели да седят там на някои пейки и се събудих, виждайки, че всичко това беше мечта, която не можех да чакам, докато 9 или 10 през нощта, за да го видя обратно, се събудих с неутешителен вик, спомняйки си мечтата си, че до сега плача и гърдите ме болят ...

    отговор
  4. Сънувах бившата си, която наистина обичах по онова време, и в съня беше тя да дойде от мястото, където бях аз, в страната, в която се намирам, и уредих всичко по време на работа да бъде с нея и се целувахме и правихме секс това беше нещо, което наистина не исках да се събудя, тъй като се почувствах пълноценна, за да бъда отново с нея, тя ми каза да си дадем още един шанс, в този момент имам партньор и съм с нея от 5 години без деца.
    Вече нося този стил на мечта да вървя напред и назад с нея повече от 5 пъти, и нещо, което дори ме остави още по-изненадано, беше, че се свързах с нея преди повече от 6 месеца и разговаряхме и тя искаше да направи пътуването да ме посети и между разговора се появи друга възможност за нас да видим какво се е случило, но в крайна сметка не ...... бих искал да знам какво се случва или се случва с мечтите ми ??????

    отговор
  5. Сънувах бившия си партньор, който се върна и ми каза, че е оставил всичко за мен, дори е бил с децата си и ми е казал, че е с него, защото ме обича повече от всичко, бях супер щастлива в мечтата си , само когато се събудих, останах толкова тъжен и толкова разочарован, като видях, че това беше само сън

    отговор
  6. Винаги сънувам, че той се е върнал с него, винаги !!!
    Че го виждам и му казвам да довърши настоящия ми партньор, И той ме моли да му бъда приятелка и във всичките си мечти не го прекарваме заедно, И истината е, че е много изтощително да сънуваш това, защото те кара съмнявам се във вашите емоции, защото все още говоря с него, не знам какво да правя, объркана съм и той ходеше, когато бяхме в гимназията от 2012 до 2015 г. Но в момента все още го живея, когато излизат с група И той говори с мен и ние не се разбираме супер добре, но това наистина ме обърква всичко това, защото имам гаджето си, бях с него от 4 години.

    отговор
  7. Първи сън, че бившият ми има дете с мен, почувствах се много щастлив? Да живее татко, на следващия ден сънувах, че работя и случайно се натъкнах на нея и тя ми каза, че съм й липсвал и че се събираме отново, което ме направи много щастлив отвътре, докато не се събудих и плаках от щастие за момент, който бях загубил преди месец сънувах че семейството й ме раздели с нея и че ми обеща да се върна през ноември??? Въпреки че вътрешно съм унищожен, защото ме изостави, не съм направил нищо лошо, за да я нараня?

    отговор
  8. Сънувах, че се връщам с бившия си партньор, той ми каза, че ме обича, прегръщахме се в леглото, бях щастлива, мечтата беше съвсем реална. Бяхме отново заедно и отново щастливи.

    отговор
  9. Сънувах, че бившият ми съпруг ме прегърна много силно и ми каза да се върна отново .. въпреки че реалността не ме раздели напълно, защото все още живеем в една къща .. но имахме много проблеми и за момент той пренебрегна аз и дори имаме 5 месеца, в които се отнасяме един към друг като двойка, ако не и като приятели и чувствам, че той вече не ме обича и не иска нищо с мен ...

    отговор
  10. Тийнейджър етап, който можеш да кажеш
    Мечтаех за бивше гадже, но сега съм във връзка и имам 10-месечно бебе. Пояснявам, че се сгодих много млад (на 15 години). Но месеци преди да се сгодя, имах бивш, който досега мечтаех от 3 дни, че се връщам с него, но съм с партньора си и се опитвам да прекратя връзката, но не мога. Не разбирам. Може би защото напоследък имам проблеми с партньора си. Но точно както само с този бивш съм сънувал това често. Помогнете да обясните

    отговор
  11. Тя се отърва от мен, преди три месеца ме съди да донеса принудителна раздяла, с дело пълно с лъжи. Въпреки факта, че имаме красив и здрав 4-годишен син, успешен бизнес и всичко очевидно е решено. без чести битки или нещо подобно, просто много зает. Сега разбирам, че тя не ме обича и това не е причината, поради която спрях да я обичам, пожелавам й най-доброто дори с друг човек. Сънувам я всеки ден, че се връщаме и се събуждаме е най-лошото, минават няколко секунди, преди да отворя очи, когато осъзная, че реалността е различна ... много боли

    отговор
  12. Мечтая почти всеки ден с него, сънувам, че сме щастливи, че сме заедно, че се връщаме. Събуждам се с надеждата, че е така, че се връщаме. Спирам и си мисля, прекарах много зле с него, търпя неща, които никога не съм си представял, мисля, че не трябва да се връщам при него, че не трябва да падам на краката му , че трябва да се науча да обичам малко повече. Тогава си мисля колко добре имах някои моменти и как бих искал да се върна към това време, наистина се чувствам изгубен.

    отговор
  13. Сънувах бившия си партньор от преди повече от 10 години. В съня бях с него, но не исках да бъда. Сякаш бях принуден да бъда с него и просто исках да избягам, за да бъда с настоящия си партньор. Има ли някакъв смисъл?

    отговор
    • Здравейте. Неведнъж съм сънувал едно и също нещо като вас и не знам какво точно означават тези сънища, но в тях изпитвам огромна безпомощност, защото те ме принуждават да бъда с бившия си, а аз просто искам да бъда с настоящия си партньор. Не знам дали сте успели да изтълкувате тези сънища

      отговор
      • Здравейте Мария, аз съм тази с мечтата и това, което мога да ви кажа е, че това, което БОГ обединява, никой не разделя ... ... защото това е вечна любов.

        отговор
  14. Сънувах бившия си, че бях с братовчеди и той се прибра вкъщи и той ме видя и каза, че не искам да я виждам и след това прекара известно време и искаше да ме целуне и всичко и искаше да дойде обратно и той ме целуна и разпръсна

    отговор
  15. Сънувах, че ги срещнахме отново на юг и сме щастливи заедно и се събудих много щастлив ... какво означава това, моля ...

    отговор
  16. Сънувах, че се къпя и от един момент до друг бях в градския транспорт, където той беше до шофьора, където ме погледна и не каза абсолютно нищо, слязох от автобуса и слязох на същата спирка, която Слязох и той започна да ме преследва, изведнъж вече бях пред къщата си и децата ми излязоха да изтичат към него и да го прегърнат в този момент се обърнах и помолих децата да влязат, че трябва да говоря с мъжът, след това той ми каза Той каза, че иска да се върне дали е за децата и отговорът ми е категорично НЕ, но той продължи да настоява (в съня си бях много тъжен и когато се събудих се чувствах объркан и обезсърчен не исках да спра, защото той и аз се озовахме преди повече от 2 години и след това той ме остави за друга жена, забравяйки децата, които имаме и в момента не успях да намеря стабилен партньор)

    отговор
  17. Преди 3 години се разделих и няколко пъти сънувах бившия си, но мечтата на сега беше да се върнем, дадохме си един друг шанс, ние тримата бяхме в леглото заедно, дъщеря ми, той и аз бяхме щастливи, но когато аз събудих се бях тъжен

    отговор
  18. Преди 3 години и 4 месеца се разделих с бившия си. На 2 септември 2020 г. го сънувах и днес 28 септември 2020 г. го сънувах отново, това са единствените дати, които взех всеки път, когато сънувам, но това продължава, откакто се поправихме, всеки месец или малко още ……… ………… Сънувах, че отидох в страната си на произход (заслужава да се спомене, че когато се разделих, напуснах страната) той беше първият човек, когото срещнах и мечтата беше там, в разговор, приятелката му беше в много ревнива стая за моето присъствие и аз му казах да не се притеснява, че ми е приятел, след това се появихме на място, говорейки сами, приятелката вече не беше там и аз се извиних и му казах, че намерението ми е да не се връщам с него, но моля ако направя нещо, което го нарани, че той ще ми прости, че съм спокоен, той беше смаян и не спирах да плача и изпитвах дълбока болка, затова станах и така винаги се случва всеки време сънувам за него (събуждам се плачещ) и почти винаги един и същи тип разговор и един и същ сценарий и търсих много значения и досега това е най- Логично е, според мен не ми се струва нормално да сънувам едно и също нещо, но мисля, че това ще приключи едва в деня, в който пътувам до страната си и ще проведа разговор с него за всичко, което остава да се желае.

    отговор
  19. Преди 3 години и 10 месеца се отделих от съпруга си по причини, че той ми изневерява, непрекъснато го сънувам за него, сънувам, че се извинявам и се връщаме, а понякога сънувам, че се караме, аз не знам какво да правя или къде да се обърна, тези мечти ме убиват вътре, помислих си, че вече съм преодолял всичко, не знам какво да правя ???

    отговор
  20. ما نوم روز له فرانسه دی زه غواړم خپله تجربه شریک کړم
    DRه هیڅکله نشم کولی له کافي DR.Sango څخه د هغه په ​​زړه پورې کار لپاره مننه وکړم چې تاسو زما او زما ماشوپتنر زه د خپل میړه سره د اړیکې جدي ستونزې لرم او هغه نور زما او زموږ ماشومانو ته وقف نه و کله چې ما د هغه څخه وپوښتل چې ستونزه څه ده, هغه ماته وویل چې هغه مینه مینه لري او طلاق غواړئ او زه سخت ټپي وم, ما ټول ژړل. За да видите това, моля, прегледайте. یان نور هم خراب شول ځکه چې هغه ډیری وختونه د خپل ملګري سره بارونو او پټو کلبونو ته تلل پیل کړيو خ ر هغه تل په تلیفون کې ما ګواښ کړی هرکله چې زه هغه ته زینګ ووهلم د ټولو خرابو مشورو له امله چې ملګروري ته امله چې ملګروري ته امله چې ملګروري ته امله چې ملګروري ید مله چې ملګروري ی ه واقعیا د هغه سره مینه لرم او موږ د 10 کلونو لپاره واده کړی ، کوم چې موږ ته یو ښکلی لور او زوی راکړ. ما معالجینو ته ډیرې پیسې له لاسه ورکړې پداسې حال کې چې زه د DR.Sango سره وم چې د هغه ملګري لخوا معرفي شوی و چې د هغه د ماشومتوب هلک ملګري سره واده کولو کې مرسته کړې, کوم چې هغه د هغه د بیرته راګرځولو لپاره بشپړ اعتماد او ځواک ورکړی. Д-р. Sango ټول پوښتنه وکړه ، ما هم د DR. Sangoto لخوا ماته ورکړل شوي ټولې لارښوونې تعقیب کړم زما ترټولو تبی. د 48 ساعتونو وروسته زما میړه ما ته زنګ وهلی و او زه او زموږ ماشومانو لپاره یې د نسواري نوي موټر سره کور ته لاړ .د خلکو احساس یوازې بدل شو, زه پدې ورځ د ځمکې ترټولو خوشحاله ښځه وم. ما میړه اوس ښه دنده لري او څښل یې بند کړي ، هغه د پام وړ ملګرو ساتلو ته مخه کړې. دا یوه معجزه ده چې ما هیڅکله باور نه درلود ممکن و ځکه چې ما ټولې هیلې له لاسه ورکړې وې تر هغه چې ما موندلې DR.Sango نن ورځ ورسره اړیکه ونیسي او مینه بیرته ترلاسه کړي, زه ډاډ درکولای شم چې تاسو د بریښنالیک له لارې له هغه سره اړیکه ونیسئ. spellsp विशेषज्ञ istcaster937@gmail.com

    отговор
  21. ስሜ አቤ እባላለሁ ከአልባኒያ ቆንጆ ፍቅረኛዬን ከሚስቴ ቀማኛ እንዴት ልምዴን ልምዴን ላካፍላችሁ ወደድኩ
    ንፁህ እና ቆንጆዋን ፍቅረኛዬን ለሌላ ሰው አጣሁ። አዘንኩ እና እንደገና በክፉ እንድትመለስ ፈልጌ ነበር። ለንባብ እና ለምክር ለዶ / ር ሳንጎ እደውል ነበር እናም እሱ እንደሚረዳኝ ተገነዘብኩ። የእርቅ ፊቱ ውዷን ፍቅረኛዬን ወደ እኔ መለሰኝ። ስለሌላው ሰው ሙሉ በሙሉ ረሳች እና መቼም ከመቼውም ጊዜ በላይ ተከፍታ እና አፍቃሪ ወደ እኔ ተመለሰች። በግንኙነትዎ ወይም በኢሜል ላይ ስለማንኛውም ዓይነት ችግሮች ምክር መስጠት ከፈለጉ ዶክተርን ያነጋግሩ ዶክተር ሳንጎ። spellspecialistcaster937@gmail.com

    отговор
  22. මගේ නම ඇල්බෝනියාවේ සිට ආගෝ. ලස්සන පෙම්වතිය බිරිඳ ස්නැචර්ගෙන් ලබා ගන්නේ කෙසේද යන්න පිළිබඳ මගේ අත්දැකීම් බෙදා ගැනීමට මම කැමතියි
    මට මගේ පිරිසිදු හා ලස්සන පෙම්වතිය වෙනත් කෙනෙකුට අහිමි විය. මට කනගාටු වූ අතර ඇය නැවත නරක ලෙස නැවත පැමිණීමට අවශ්‍ය විය. කියවීමට හා උපදෙස් සඳහා ආචාර්ය සැන්ගෝට කතා කළ අතර ඔහු මට උදව් කරන බව මට වැටහුණි. ඔහුගේ ප්‍රතිසන්ධානය මගේ ආදරණීය පෙම්වතිය නැවත මා වෙත ගෙන ආවේය. අනෙක් මිනිසා ගැන මුළුමනින්ම අමතක වූ අතර ඇය වෙන කවරදාටත් වඩා විවෘතව හා ආදරයෙන් මා වෙත පැමිණියාය. සම්බන්ධතාවය හෝ ඔහුගේ ඊමේල් පණිවුඩයේ කිසියම් ගැටළුවක් පිළිබඳව උපදෙස් දීමට අවශ්‍ය නම් දැන් වෛද්‍ය සාන්ගෝ අමතන්න. spellspecialistcaster937@gmail.com

    отговор
  23. Manoratra ity lahatsoratra ity aho mba hisaorana an'i Dr Sago tamin'ny ody mahery. Ani no anarako, avy any Serbia Dr. Sago aho izay nanampy ahy hamerina ny olon-tiako taloha izay namela ahy ho an'ny vehivavy hafa tsy nisy antony tao anatin'ny 8 taona lasa. Taorian'ny nahitako hafatra an-tserasera iray avy tamin'i Jenna avy any Etazonia momba ny fomba nanampian'i Dr. Sago azy hamerina ny fanambadiany, nanapa-kevitra ihany koa aho fa hitady fanampiana aminy tatry tsyina nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay nalay olon-tiako sy fahasambarana aho. Ny tena nahagaga ahy dia nody mandhalika ny malalako hitady toerana ao am-pony hamela azy, tena gaga sy talanjona aho rehefa nandohalika nivavaka famelan-keloka ny malalako ary hanaiky azy aho. Tena tsy ampy amin'ny fomba fiteny aho ary tsy fantatro hoe ohatrinona no tokony hampitana ny fankasitrahako anao, д-р Саго. Andriamanitra nirahina hamerina amin'ny laoniny ny fifandraisana tapaka ianao, ary vehivavy mahafaly aho izao. ny antsipirian'ny fifandraisany ден; spellspecialistcaster937@gmail.com

    отговор
  24. Nachdem ich neun Jahre in der Beziehung mit meinem Mann war, hat er sich von mir getrennt, ich habe alles getan, um ihn zurückzubringen, aber alles war umsonst, ich wollte ihn so sehr zurück, wegen der Liebe, die ich, für ihn habe ich ihn angefleht alles, ich habe versprochen, aber er hat sich geweigert. Ich erklärte jemandem mein Problem online und sie schlug vor, dass ich lieber einen Zauberer kontaktieren sollte, der mir mit einem Liebeszauber helfen könnte, ihn zurückzubringen, aber ich bin der Typ, der nie an Zaubh geglaubte hat, ket hather, könnte това е zu versuchen. Ich schickte dem Zauberer eine E-Mail und er sagte mir, es sei kein Problem, dass in drei Tagen alles in Ordnung sein wird, dass mein Ex vor drei Tagen zu mir zurückkehren wird, er einen Liebeszauber macht und überraschenderweise am zweise 16 . Mein Ex rief mich an, ich war so überrascht, ich nahm den Anruf entgegen und er sagte nur, dass ihm alles, was passiert ist, so leid tut, dass er möchte, dass ich zu ihm zurückkehre, dass er mich so sehr liebt. Ich war so glücklich und ging zu ihm, so startednen wir wieder glücklich zusammenzuleben. Seitdem habe ich jedem, den ich kenne, der ein Beziehungsproblem hat, versprochen, dass ich dieser Person helfen würde, indem ich ihn oder sie an den einzigen echten und mächtigen Zauberer verweise, der mir bei meinem eigeneen der Problem da draußen. Jeder könnte die Hilfe des Zaubermanns brauchen, Seine E-Mail lautet oder schreibe ihm unter der Whatsap-Nummer +2347067344698).

    отговор
  25. Моля, прочетете и също така се свържете с д-р Съни, ако имате нужда от силно любовно заклинание, за да разрешите разбитата си връзка.
    Когато бях бременна в шестия месец с второто си дете, се разведох със съпруга си. Откакто заченахме първото си дете, ние се карахме и се карахме неспирно, тя вече нямаше никаква любов или доверие от него, затова се разведе с мен. И през цялото това време опитах различни начини да го върна, опитах и ​​няколко различни магически колела в държавата си на пребиваване, но нито едно от тях не можа да върне Том при мен. Единствено д-р Съни гарантира спешно 48-часово правене на заклинание и ме увери, че съпругът ми отново ще бъде с мен. Пиша, за да ви благодаря и да ви благодаря, че изпълнихте обещанията си и че използвахте таланта и голямата си сила, за да го върнете у дома. Бях развълнуван да науча, че сте специализирани в сливането на любовници. Благодаря ви, господине, че ми помагахте в най-лошите моменти от живота ми. Бях толкова голям магьосник и ми даде магията на любовта, която ми донесе толкова много радост в брака ми. Съпругът ми се завърна и обещавам никога повече да не ме изоставя. Ако се съмнявате в способностите му, повярвайте ми. Трябва да имате шанс. Струва си по начини, които дори не можете да си представите. Ако в момента сте по-силни и се нуждаете от силно и спешно любовно заклинание, за да възстановите добрия си контакт с д-р Съни, точно сега е единственият отговор да възстановите разбитата си връзка или брак. drsunnydsolution1@gmail.com или Whatsapp на +2348082943805. Благодаря.

    отговор
  26. Загубих съпруга си от друга жена, след 4 години брак. имахме прекрасен брак, но той започна връзка с колежка, която го преследваше. той се мести при жената и отказва да говори с мен или да се прибере. Бях толкова съсипан и ми беше трудно да се справя. Бях много притеснена и имах нужда от помощ. Един ден, докато сърфирах в интернет, попаднах на коментар от Амбър, който предполага, че духовният баща на име баба й е помогнал да разреши брачните си проблеми и да възстанови разбитите си връзки и т.н. Така че почувствах, че трябва да опитам. Свързах се с него чрез имейла, който видях в свидетелските показания, и той ми направи любовна магия и унищожи вуду чама, който другата жена използва върху съпруга ми. 3 дни по-късно съпругът ми дойде при мен и се извини за грешките, които е направил, и обеща никога повече да не го прави. оттогава всичко се нормализира. моето семейство и аз отново живеем заедно щастливо. Благодарение на тази слуз за това, което направи за мен. Ако имате нужда от заклинател, който може да направи любовно заклинание, което наистина работи, предлагам ви да се свържете с него. той няма да те разочарова. Гарантирам 100%, че ще ви помогне, защото аз съм жива слабост, това ми дава разрешение да разкажа на целия свят за това.
    вашият имейл адрес е agboyasolutionhome@gmail.com и неговият номер в WhatsApp е +2348112714824
    казвам се мая

    отговор

Оставете коментар